Referenssit

Home / Referenssit


 

 

logo-fi-fi

“SalesHeli on ollut ratkaisevassa roolissa yrityksemme etabloitumisessa Norjan markinalle. Yhteistyö heidän kanssaan on jatkunut vuosia menestyksekkäästi ja heidän intohimonsa kansainvälistymiseen, vientitoimintaan sekä myyntiin on kerrassaan tarttuvaa.”

Anton Kiiskinen
Kaupallinen johtaja
Earthpac Oy

Regus logo
“SalesHelin kanssa on vuosien ajan ollut erittäin hedelmällistä sparrata ja kehittää myyntiä ja myynnin johtamista, huomioiden myös käytännön toteutuksen. Yhteistyö on aina ratkaisukeskeistä positiivisella energialla.”

Mika Palmio
Area Director
Regus

Sodexo-Logo-Graphic-Guidelines-02

“SalesHeli on ollut  luotettava yhteistyökumppani jo yli 10 vuoden ajan myyntiin ja liiketoiminnan johtamiseen ja muutoksiin liittyvissä asioissa.  SalesHelin kanssa toteutetut kehitysprojektit ovat erilailla asioihin pureutuvia, innostavia ja kehittäviä niin yksilöiden kuin tiimien kannalta.  Tekeminen pakottaa positiivisessa mielessä ajattelemaan aina myös uusilta näkökulmilta.  Suosittelen.”

Elina Yrjänheikki
Sales Director
Sodexo Finland

 

2000px-Sto_Logo.svg-2

”SalesHeli on ollut innovatiivinen ja innoittava yhteistyökumppanini jo yli 10 vuoden ajan myyntiin ja sen johtamiseen liittyvissä asioissa. Suosittelen!”

Mika Liikonen
Sto Finexter Oy
Maajohtaja

82c37d1c81eb46f1b70107bf7999c749

“Radio Helsinki on toteuttanut yhdessä Saleshelin kanssa mm Radio Helsingin Yritysystävä konseptin. Konseptin avulla kymmenet uudet mainostajat löysivät Radio Helsingin ja ovat sen jälkeen päässet tekemään erittäin tuloksellista kampanjointia kuuntelijoillemme. Sekä yritysystävät että Radio Helsinki ovat eritäin tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Yhteistyömme jatkuu tiiviinä erilaisten projektien muodossa.”

Tomi Ruotimo
Hallituksen puheenjohtaja
Radio Helsinki

Avaintieto_logo1 pieni

”SalesHeli on ollut luotettava yhteistyökumppanini Avaintieto Oy:lle vuodesta 2009. SalesHelin avustuksella olemme onnistuneet kehittämään yrityksen toimintaa tehokkaammaksi, yrityksen fokusta on hiottu ja toimintamalleja on parannettu. Henkilöstön omia vahvuusalueita on testeillä selvitetty, jotta koulutus ja kehitystulokset olisi mahdollisimman tehokasta. Myyntiprosesseja ja aktiviteetteja on Saleshelin ansiosta kehitelty. Yhteistyö Saleshelin kanssa on ollut aina mukavaa ja tuloksen kannalta ehdottomasti tuottoisaa. Itse tulemme jatkamaan sparraavaa yhteistyötä Saleshelin kanssa .  Suosittelen lämpimästi SalesHeliä yrityksenne eri toimintojen kehittämispartneriksi.”

Kim Lönnqvist
Toimitusjohtaja
Avaintieto Oy